ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

19/10/15

Προκαλούν “προοδευτικοί” καθηγητάδες και αλβαναριά στα ελληνικά σχολεία


Προκαλούν “προοδευτικοί” καθηγητάδες και αλβαναριά στα ελληνικά σχολεία

Αντιρατσιστικό μήνυμα ο αετός της μεγάλης Σκιπεταρίας για τους κουλτουριάρηδες!
Γράφει ο Αντίοχος
Τους πονάει και τους καίει ο ελληνικός εθνικισμός (και οι εκπρόσωποί του στην ελληνική πολιτική ζωή). Αλλά καταπίνουν αμάσητους τους εθνικισμούς των… αγαπητών μας γειτόνων. Των Τουρκαλάδων που προσδοκούν την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, των κατσαπλιάδων που ονειρεύονται Μεγάλη Αλβανία, των Σκοπιανών με την Μεγάλη Μακεδονία και των Βουλγάρων της εξόδου στο Αιγαίο. Ποιοι είναι; Οι ελληνόφωνοι «προοδευτικοί», «αριστεροί», «αντιρατσιστές» και δε συμμαζεύεται.

Ιδού, λοιπόν, τα αποτελέσματα της «αντιρατσιστικής» τους προπαγάνδας – η οποία στο συγκεκριμένο μέρος που έγινε –στην Πρέβεζα της «Τσαμουριάς»- εκτός από γελοία είναι και εθνικά άκρως επικίνδυνη:
«Αντιρατσιστικό μήνυμα στο 1ο ΕΠΑΛ από μαθητές,  
Έλληνες και Αλβανοί φωτογραφήθηκαν μαζί κάνοντας με τα δύο χέρια τους, το σήμα του αετού που έχει η Αλβανική σημαία  προσπάθησαν να βάλουν τέλος σ’ αυτή τη συλλογιστική και έτσι  έστειλαν αντιρατσιστικό μήνυμα και μόνο από τα χαμογελά τους, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς την αρμονική και απόλυτα φιλική συνύπαρξή τους, στο ίδιο σχολείο».
(ΥΓ): Ποιο είναι το αντίστοιχο «αντιρατσιστικό» μήνυμα που προτείνει το κουρδισμένο (από την Νέα Τάξη των Αμερικανοσιωνιστών…) προοδευτικαριό στην Θράκη; Ο σχηματισμός δια των χειρών του σήματος των Γκρίζων Λύκων ή μήπως το στήσιμο στα… τέσσερα για την εφαρμογή του οθωμανικού δικαίου;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...